Dienst Overzicht

Of het bij een badkamer nu gaat om een nieuwbouw of een bestaande badkamer, bij elke badkamer wordt er eerst in overleg een plan en indeling gemaakt over hoe de badkamer het beste ingedeeld kan worden om uw droom badkamer te zijn.

De badkamer is de plaats in het huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Van een comfortabele badkamer geniet iedereen op zijn eigen manier. Dat mag best tot uiting komen in een badkamer die tot in alle sfeervolle details past bij uw eigen smaak. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, glas, geglazuurde tegels, porselein kunnen daarin prachtig tot hun recht komen. Net zoals het gebruik van gedeeltes stucwerk of beton ciré in een badkamer worden tegenwoordig steeds vaker toegepast in plaats van tegels.

Ook bij het afbreken van een bestaande badkamer, het aanleggen van het nieuwe leidingwerk en het opbouwen van de nieuwe badkamer werken wij samen met vaste vertrouwde onderaannemers en uitsluitend met hoogwaardige materialen. Een gemiddelde badkamer renovatie bedraagt ongeveer een 2 a 3 weken, sterk afhankelijk van de wensen en de afmeting van de badkamer. Gestreefd wordt er altijd alle onderdelen zo strak mogelijk op elkaar af te stemmen om u zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, zodat u ook zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten.