Dienst Overzicht

Bij Offermanns bouw kunt u terecht wanneer u van plan bent om uw huis te gaan verbouwen. Of dit nu om een complete verbouwing gaat bij een huis wat u net gekocht heeft of wilt gaan kopen.
Of om een gedeelte hiervan door inpandig te gaan verbouwen of juist vergroten door uit te bouwen. Bij al deze verschillende manieren om uw huis leefbaarder te maken of aan te passen aan uw wensen kunnen wij u van dienst zijn. Tevens kunnen wij u al het tekenwerk en het aanvragen van eventuele vergunningen uit handen nemen. Indien u inmiddels al een architect opdracht heeft gegeven voor een bestektekening dan kunnen wij hier aan de hand hiervan direct een offerte maken.

Bij een aanbouw voor uw huis wordt altijd geprobeerd te kiezen voor alternatieve producten van hoogwaardig kwaliteit; die of minder milieubelastend zijn of herbruikbaar zijn. Dit zorgt voor zowel aantrekkelijke kosten als milieubewust bouwen. Om een idee te krijgen van wat precies de individuele wensen van u zijn, wordt in een vrijblijvend persoonlijk gesprek alles doorgenomen.

Bij het maken van een aanbouw of verbouwing van uw huis, moeten er in samenspraak verschillende keuzes worden gemaakt voor de te gebruiken materialen. Wij bieden indien gewenst een totaalpakket aan met alle verschillende aspecten die te verwachten/ benodigd zijn om de aanbouw/ verbouwing tot een succes te maken. Wij werken hierbij samen met verschillende vertrouwde onderaannemers. Op deze manier heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en altijd maar 1 aanspreekpunt.